Julian Schnabel


photos: his art, his interiors, palazzo chupi, movie he directed, hotel he designed.

jag är otroligt fascinerad av regissören/konstnären julian schnabel just nu. det är något så varmt och uttrycksfullt över hela hans formspråk och trots att hans konst och inredning inte alls liknar det jag brukar uppskatta så blir jag oerhört berörd och inspirerad..

basically im just expressing my love for artist/architect/director julian schnabels work.

Related posts:

Mark Rothko på Tate Modern!
Vujj furniture
mental issues
Posted in: Uncategorized

3 Responses to “Julian Schnabel”

  1. lisa says:

    Riktigt härligt inlägg tycker jag. Det är som du säger, komiskt att det skulle vara fel att ifrån tv:n inspireras och tilldelas information. Vad har man annars tv till?

  2. Katarina says:

    alltså, gud vilken korkad kommentar. lite rolig också, eftersom att du i princip säger att man måste begränsa sig när det kommer till varifrån man hittar inspiration. har väldigt svårt att tänka mig att en sådan person kan skapa något annat än en bajsnödig, anonym kommentar. du får helt enkelt skapa din egen konst som du målar hemma i kammaren och som liksom är för substansfylld för att ens visas i en utställning, än mindre vara med i en dokumentär på tv.

  3. hmmm says:

    "passande" inlägg så kort efter ett program som gick nyligen, just om honom. väldigt genomskinligt o tråkig "allmänbildning om konst" av dig

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?