0
3 In Konst

Julian Schnabel


photos: his art, his interiors, palazzo chupi, movie he directed, hotel he designed.

jag är otroligt fascinerad av regissören/konstnären julian schnabel just nu. det är något så varmt och uttrycksfullt över hela hans formspråk och trots att hans konst och inredning inte alls liknar det jag brukar uppskatta så blir jag oerhört berörd och inspirerad..

basically im just expressing my love for artist/architect/director julian schnabels work.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  lisa
  27/10/2008 at 11:48 am

  Riktigt härligt inlägg tycker jag. Det är som du säger, komiskt att det skulle vara fel att ifrån tv:n inspireras och tilldelas information. Vad har man annars tv till?

 • Reply
  Katarina
  27/10/2008 at 7:06 am

  alltså, gud vilken korkad kommentar. lite rolig också, eftersom att du i princip säger att man måste begränsa sig när det kommer till varifrån man hittar inspiration. har väldigt svårt att tänka mig att en sådan person kan skapa något annat än en bajsnödig, anonym kommentar. du får helt enkelt skapa din egen konst som du målar hemma i kammaren och som liksom är för substansfylld för att ens visas i en utställning, än mindre vara med i en dokumentär på tv.

 • Reply
  hmmm
  26/10/2008 at 10:47 pm

  "passande" inlägg så kort efter ett program som gick nyligen, just om honom. väldigt genomskinligt o tråkig "allmänbildning om konst" av dig

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.