mats gustafson

swedish illustrator/genius mats gustafson illustrates life and optimism in just a few brush strokes.

Related posts:

Maija Louekari
Stella Im Hultberg
the history book by BrittonBritton
Posted in: Uncategorized

7 Responses to “mats gustafson”

 1. Barbro Stig says:

  Hej

  Inser att jag har just den boken min bokhylla! Skam till sägandes har den många gånger varit på väg att åka ut vid utrensningar, men jag har alltid hejdat mig när jag bläddrat mig fram till de suveräna teckningarna och ställt tillbaka den igen. Vilken tur! Jag har ingen aning om hur den hamnat hos mig men i boken ligger ett blad från börsbolaget Proventus, som anger att den skickats tillsammans med bolagets årsredovisning…!

  Utställningsboken är inte daterad och jag undrar om du vet tiden för utställningen?

  Bästa hälsningar
  Barbro

 2. Camilla says:

  Jag beundrar konsten att illustrera

 3. Jennifer says:

  Fashinerande! Målar du själv?

 4. Anonymous says:

  Vackert, du är grym på att hitta vassa illustratörer, detta är en riktig favoritblogg!

 5. Lucky Strike says:

  endast några streck, men ändå så levande!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?