kate moss pillow

det kanske är lättare att gå upp på morgonen om man har rosa hår? vad tror ni?

och sen vill jag bara säga till er 10+
som spammar med kommentarer dagligen
med uppmaningar om att man ska besöka
era bloggar: lägg av för fan.

de flesta av era bloggar suger.
jag blir bara deppig och oinspirerad.
och jag kan hitta till de bra bloggarna själv.

Related posts:

Den lilla capen
Godmorgon!
Tuesday thinking...
Posted in: Uncategorized

12 Responses to “kate moss pillow”

 1. Cissi says:

  Hoppas att rosa hår blir the shit våren 2009! :P

  Älskar den bilden på Kate! Är det din tavla och isf vart köpte du den?

 2. FrökenSöt says:

  För står din irritation, men var tacksam för att de ser upp till din blogg, här kämpar man för att få en ända besökare.. det är inte lätt att vara ung och bloggare. Är man 10 förstår man väl inte hur irriterande man kan vara.

  Lite lätt patetiskt av dig att skriva så måste jag säga, trodde du var mer tillmötesgående…

  Besviken!

 3. matilda says:

  Tack! I'm going nuts!

 4. Jeg er så enig! i just hate those comments! -and make me hate that blog! i mean -if you leave a good comment I will visit your blog! and if i like your blog i will keep coming back! I remember writing you about my blog because of your featured blog link-thing, and it felt so weird and self-promoting just doing that!

 5. Julia says:

  Jag blir galen av alla kommentarer som säger "Hej, kolla in min blogg!". Särskilt de som försöker vara lite artiga och lägger till ett "har du haft en bra dag?" även fast man skrivit i inlägget att dagen varit den sämsta någonsin.

 6. Katarina says:

  Alice: intressant kommentar. jag förstår vad du menar, men jag tror att det har lite med mognad och ålder att göra. jag har bloggat dagligen i tre år – började när jag var 15 och är 18 i skrivande stund. vanligtvis går man ju igenom olika känslostämningar i livet och jag tror att de märks extra tydligt i just den här åldern. dessutom har bloggen utvecklats lite i takt med mina intressen. ett tag var den mer kommersiell, nu är den mer personlig.. bildspråksmässigt då, eftersom att jag inte skriver så mycket. kul att du gillar den! kram.

  Julia: vad fint, ska nog skaffa en rosa peruk. kram!

 7. sara says:

  kan inte du testa om lite bra bloggar, tack på förhand :)

 8. Guuu så fina bilder !!! JAg blir glad :)

 9. Julia says:

  Jag håller med på punkt två. Dessa kommetarer publicerar jag inte ens när jag får dem. Tråkigt att folk har sådant behov av att bli uppmärksammade att de går så långt att de startar en blogg i syfte att enbart få kommentarer. Löjligt. Och på punkt ett, så tja, rosa hår är ju glatt i alla fall. Man kasnke skulle testa att sova med rosa peruk någon gång ;) kram.

 10. Ms Shallow says:

  "Bra blogg. Kolla gärna in min!"

  Jag förstår vad du menar- det måste vara fruktansvärt irriterande. När man lägger ner tid på att skriva något så blir det nästan en förolämpning med de kommentarerna- de tyder på ett sådant ointresse för texten.

  Rosa hår är nog inget för mig. Men om man vågade sig på det tror jag att det skulle rädda många bad-hair-days. Sådan hårfärg "speaks fort istself", meaning att man itne behöver fixa det..

 11. Alice says:

  För ett halvår sedan var din blogg ljus och glättig. Nu är den ofta tung, bitsk och hård. Det får mig att gilla den mycket mer än förr, men samtidigt undrar jag vad det är som föranlett förändringen. Inte för att det förändrar min vardag, eller är min sak, men den där låtsasrelationen man har med bloggarna man följer för med sig dylika funderingar.

  Och ja, de där "reklammakarna" är trista. För en sådan som mig som gillar att läsa kommentarerna på inläggen också. Du får gärna strunta i min blogg ;-)

  Ha en fin dag!

 12. Nadja says:

  haha, jag håller med. har du inte fattat att folk blir bara irriterade

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?