En veckas konst, på video

Logo

Fascinerande. Och inspirerande… Och bra musik.

Related posts:

Lighten up
The Secret World of Haute Couture 6
Some music for you guys..
Posted in: Uncategorized

11 Responses to “En veckas konst, på video”

 1. elin says:

  vilket underbart fint klipp. det var nästan så man ryckte till när färgen kom.. :)

 2. Eleonore says:

  Åh, vad glad jag blev när jag såg den här filmen! Den tar mig tillbaka till Tokyo som jag saknar något fruktansvärt. På en stor känd klubb stog 2 konstnärer i ett rum och målade till musiken hela kvällen. Så roligt att se bara några streck när man kom växa till ett helt konstverk när man gick!
  Tack för nostalgin :)

 3. Kristel says:

  helt fantastiskt! vilka är dem samt var är detta gjort?

 4. Sanna says:

  Ang Gretas kommentar – När jag kommenterade bilden hade Lolita inte publicerat de andra. Och jag tycker att sådant är väldigt inspirerande och hade faktiakt inget annat att säga om det. Visst jag hade kunnat berätta allt jag tänkte när jag såg videon men det är väll roligare att veta vad andra tycker. :)

 5. Greta says:

  Fantastiskt fint. Vad jag tycker om att de först ritar i svartvitt, och sen plötsligt i färg.
  (Hahaha. Vad roligt det är att de tre senaste har kommenterat “väldigt inspirerande!”. Åh jag vet att de gärna vill vinna dagens blogg-priset, men ha lite fantasi iallafall!)

 6. L&L says:

  Väldigt inspirerande!

 7. Sanna says:

  Håller med dig! Väldigt inspirerande!

 8. Mimmi says:

  Konstnär i högsta grad :)

 9. Linaluft says:

  åh gud va coolt. men fy för att måla över de dom redan gjort

 10. emelie says:

  åh! väldigt väldigt inspirerande! tack för tipset!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?