Vårens absolut bästa kollektion (hittills iaf)…

Prada

Åh, blir riktigt lycklig av Pradas vårkollektion. Måste bara säga det. Hoppas verkligen att budgetkedjorna inte förstör de där geniala skärningarna och printen bara.. Får jag välja mellan en läskig budgetvariant att ha på mig eller en snygg bild att kolla på så väljer jag bilden ;)

Related posts:

Potentiella hösttrender?
Den lilla capen
Grafiska experiment
Posted in: Uncategorized

4 Responses to “Vårens absolut bästa kollektion (hittills iaf)…”

 1. malena says:

  Jag tycker att det är lite tråkigt att du så totalt avfärdar budgetalternativen, för väldigt många är detta enda alternativet. Naturligtvis är inget som exempelvis Prada, men alla är inte så lyckligt lottade. Jag tycker att det vore trevligare om du hade en lite mer öppen attityd, utan att för den delen vara en låt-gå-attityd (som att acceptera alla Gina tricots kopior, de ÄR förfärliga).

 2. Antonia says:

  väldigt snyggt och bärbart!

 3. Mjke says:

  Otroligt Underbart!

 4. Johanna says:

  Håller med dig till 100. Det var en supercool kollektion med mycket nytt och annrolunda att smaka på :) Älskar klänningen Natasha har på sig, nej skorna också, och väskan..och..

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?