Art Déco

Art Deco interior
Fjädrar, paljetter och ståtliga hattar – att formgivningstilen art déco lockar på senare tid är nog inget nytt.. Själv är jag på jakt efter ett välgjort paljettlinne men det är betydligt svårare att hitta än vad man kan tro.. 20 000 kr som linnet ovan kostar känns ju inte direkt rimligt. Aja, inspireras får man – och fortsätta leta… :)
Linne: Naeem Khan – det ultimata paljettlinnet som i kombinaition med svart glittrar vackert i kvällsljus.
Skor: Manolo Blahnik – retro och konstnärliga sagoskor.
Stol: Venfield – vackra möbler med en historia bakom sig gör sig bäst i modernare hem.
Hatt: John Galliano – något att ha i det antika vitrinskåpet.. :)

Related posts:

Mönstrat eller vitt sovrum?
Julkojor
sommar
Posted in: Uncategorized

12 Responses to “Art Déco”

 1. Rana says:

  Tycker 20000 känns lite väl magstarkt för ett ynka linne =/

 2. olivia says:

  Altt var jättefint, Speciellt linnet

 3. nett says:

  Art deco-stilen över huvud taget är så vacker, jag letar också efter ett paljettlinne.. Jag älskar verkligen hatten! Skulle lätt ha den på mig vid utgång..

 4. Marie says:

  rolig hatt!

 5. Lisa says:

  Åh, underbart! Är också på jakt efter ett paljettlinne, men det finns ju bara äckliga party-90ttalare i skrikfärger, jag vill ha Art Déco!

 6. Nina says:

  Stolen från venfield har allt jag någonsin önskat mig.
  Ge mig!

 7. Sara says:

  Stiligt :p’ men 20000 å herregud! ha en bra dag!

 8. Felicia says:

  Det linnet hade inte varit helt fel.Perfekta partylinnet med slimmade svarta jeans och heels eller nedklätt med mörkblåa jeans och storkofta med flats.Jag älskar din blogg,så mycket fina inspirationskollage hittar man inte på någon annan blogg.Inte så mkt fint rosa heller;)

 9. Nathalie says:

  jag hittade ett väldigt fint paljettlinne förra året på myrorna. enligt lappen i ryggen på linnen ska det vara gjort av Matthew Williamson.. vet inte om jag kan lita på det dock. ;)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?