Södra Latins insida..

In the Södra Latin
Men hey, vems är den här? Uppfunnen utanför Södra Latins gymnasium… ;)
Det står till och med en lapp från ägaren här inuti…
Skor: Miu Miu – på Södra gillar vi mode. Nu är ju strass inne? Och så går vi i högklackat hela dagarna..
Majblommor: Blått känns ju lite symboliskt såhär års?! Fast även om jag tycker att det känns lite fundamentalistiskt att tvinga på barnen budskap så tidigt så är jag väldigt politiskt aktiv och stödjer det majblomman står för. Vad det nu än är..
Glitter Eyeliner: Urban Decay - det här har jag på läpparna istället, så att de glittrar. De matchar min blonda, nyklippta bob. Så står jag gärna på högtalarna på någon hot södrafest och dansar i mina favorit guldbyxor.
Kamera: Canon – så att jag kan fota mina vänner! Och alla coola fester vi smiter in på utan leg. Brukar fota mig själv också – gärna brevid en svår, blinkande lampa i ett svart rum. Älskar också att fota mina vänner! Speciellt när de är lite dragna.. Sen lägger jag ut bilderna i min bilddagbok!
Polaroid: Club kidsen – ser ni hur kul vi har det?! Jag är killen i vitt längst ner – ser ni?
Väska: Dolce&Gabbana – har ofta på mig svart så väskan är färgstark (nu känner jag mig träffad av mig själv :P).
Dagbok: Prada – så att jag kan skriva in mina mörkaste hemligheter. Sen lägger jag upp dem på min Myspace och läser upp på fredags-samlingen. Gärna med lite musik i bakgrunden. Sen spelar jag lite teater. Och dansar en snutt modern dans.
Skiva 1, röda inslag: Animal Collective - svår, jobbig musik som jag får ont i huvudet av. Men annars är det bra!
Skiva 2, svartvit: Dinosaur Jr – (bra musik om jag får säga det själv :P).
Mp3: Ipod – följer alltid med!
Tidning: Bon – min bibel! Har den i väskan för att visa alla hur svår och smart jag är!

Nej nu ska jag iväg och läsa lite Bon… Man är ju trots allt en Södra-elev. På gott och ont ;)

Related posts:

In the clutch...
In my bag...
In the bag...
Posted in: Uncategorized

14 Responses to “Södra Latins insida..”

 1. södras discounge says:

  Jag har patent på guldbyxor! :O

 2. p-girl says:

  Mäh! Vi hade minsann inga såna där “modeungar” på Södra när jag gick där. (Kan ju ha berott på att det på den tiden fortfarande var inne att inte tjäna 1 miljon i månaden när man gick i gymnasiet.)

 3. Magda says:

  Cool väska!

 4. Lolita says:

  Åsa: Haha, we’ll se! :P
  El: Hihi :D
  Danni: Style.com =)
  Mee: Kul idé! Ska tänka på det :D

 5. mee says:

  jätte bra inlägg! du borde fortsätta med stilar från olika gymnasium: kungsholmen, östra real etc
  keep up the good work! :)

 6. Danni says:

  Kul inlägg! Får man fråga vart du har hittat Prada dagboken??
  :)

 7. El says:

  Hahaha! Jag dör, så klockrent!

 8. åsa says:

  Från klarhet till klarhet, Lolita!! Meeeeer!! Prova att raljera lite över andra kretsar du umgås i tex. modemaffian, mamma + väninnor, storebror/hans fru osv. Jättejätterolig kategori som känns nyskapande!!

 9. Lolita says:

  Stina: Hihi tack :D
  Lulun: Tack! :)
  Linnea: Hehe okej, tack!
  Puff: Hah! Det var piff.. ;)
  Mikaela: Tack! Japp i Photoshop :D

 10. Mikaela says:

  sjukt snygg blogg :) hur gör du alla snygga kollage, i photoshop lr?

 11. puff says:

  Do I detect a hint of sarcasm? ;)

 12. Linnea says:

  Annorlunda, men otroligt roligt inlägg. Mer sånt!

 13. Lulun says:

  verkligen roligt kollage. och snyggt. som alltid!

 14. Stina says:

  Vad rolig du är, haha. Härligt kollage!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?