0
9 In In the bag

Insidan räknas

In the bag

Det var ett tag sedan vi tog en titt på våra insidor.. :P Mitt väskinnehåll har inte ändrats särskilt mycket, en Benetint har tillkommit och några skolböcker tagits bort (vilket nu när jag skriver det inte låter så bra… :P). Harpers Bazaar följer med ganska ofta då den är lätt men fylld med inspirerande artiklar istället för reklam. Det svarta blocket (som snart blir mitt signum, blame school for that!) finns med och likaså Chanelpudret och nycklarna (som är lika viktiga! :P). Idag tog jag mammas väska med argumentet "allt som är mitt är ditt" (hon brukar köra det på mig när hon tar mina svarta koftor). Nu ska jag till stadsbiblioteket och möta upp några vänner för att plugga. Ses där !

Andra bloggar om: , , ,

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  katrin
  10/05/2007 at 1:11 pm

  åh, så avundsjuk jag blir! jag vill sååå gärna ha en mulberry bayswater! vilken fin plånbok du har också!

 • Reply
  Danni
  09/05/2007 at 7:24 pm

  “Allt som är ditt är mitt” gillar jag. Den ska jag nog köra med lite oftare ;)

 • Reply
  Victoria
  09/05/2007 at 4:35 pm

  “Allt ditt är mitt, och allt mitt – det ger du fasen i” ;P Väskorna från Mulberry är kanske bland de allra finaste väskorna, enligt mig. Drömmen är en Bayswater i oak eller Fitzrovia, men innan dess ska jag försöka skaffa mig en Ledbury!

  det där Chanelpudret är kanske värt att testa…?

 • Reply
  fanny
  09/05/2007 at 3:24 pm

  älskar det rosa ysl glosset, har ett själv :)

  mvh fanny – all about me and the gossip

 • Reply
  Tonii
  09/05/2007 at 2:56 pm

  Underbar väska din mammma har! Brukar också ha en Bazaar tiding i väskan. Mycket inspirerande! :)

 • Reply
  Marie
  09/05/2007 at 1:42 pm

  Åh, det är så fint med orange!

 • Reply
  Melissa
  09/05/2007 at 1:03 pm

  snygg väska!

 • Reply
  jowsefin
  09/05/2007 at 12:13 pm

  snygg väska du har (L) :D

 • Reply
  Josephine
  09/05/2007 at 9:49 am

  Jag skulle dö för den där väskan, är den orange?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.