Insidan räknas

In the bag

Det var ett tag sedan vi tog en titt på våra insidor.. :P Mitt väskinnehåll har inte ändrats särskilt mycket, en Benetint har tillkommit och några skolböcker tagits bort (vilket nu när jag skriver det inte låter så bra… :P). Harpers Bazaar följer med ganska ofta då den är lätt men fylld med inspirerande artiklar istället för reklam. Det svarta blocket (som snart blir mitt signum, blame school for that!) finns med och likaså Chanelpudret och nycklarna (som är lika viktiga! :P). Idag tog jag mammas väska med argumentet "allt som är mitt är ditt" (hon brukar köra det på mig när hon tar mina svarta koftor). Nu ska jag till stadsbiblioteket och möta upp några vänner för att plugga. Ses där !

Andra bloggar om: , , ,

Related posts:

In the bag...
In the clutch...
In the bag...
Posted in: Uncategorized

9 Responses to “Insidan räknas”

 1. katrin says:

  åh, så avundsjuk jag blir! jag vill sååå gärna ha en mulberry bayswater! vilken fin plånbok du har också!

 2. Danni says:

  “Allt som är ditt är mitt” gillar jag. Den ska jag nog köra med lite oftare ;)

 3. Victoria says:

  “Allt ditt är mitt, och allt mitt – det ger du fasen i” ;P Väskorna från Mulberry är kanske bland de allra finaste väskorna, enligt mig. Drömmen är en Bayswater i oak eller Fitzrovia, men innan dess ska jag försöka skaffa mig en Ledbury!

  det där Chanelpudret är kanske värt att testa…?

 4. fanny says:

  älskar det rosa ysl glosset, har ett själv :)

  mvh fanny – all about me and the gossip

 5. Tonii says:

  Underbar väska din mammma har! Brukar också ha en Bazaar tiding i väskan. Mycket inspirerande! :)

 6. Marie says:

  Åh, det är så fint med orange!

 7. Melissa says:

  snygg väska!

 8. jowsefin says:

  snygg väska du har (L) :D

 9. Josephine says:

  Jag skulle dö för den där väskan, är den orange?

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?