Romantic Spring

Romantic Spring

Nu vill jag ha vår! Presenterar en kanske något kall outfit men vadå, med tjocka ullstrumpisar och en nice kappa så funkar det. Eller så får man dra på en week-end trip till ett varmare ställe och ha på sig den där.. :)

Tunika/Klänning: Tree – Lång tunika som kan användas som klänning. Färgen är ju helt underbar, tilltalar till och med mig som alltid föredrar svart :)
Skor: Alexander McQueen – I vår handlar det om it-skor. It-väskorna är tydligen inte så it längre. Och om detta stämmer så är dessa givna kandidater för rollen som it-skor! (Haha, lite komplicerat :P).
Väska: Chloé – Intressant färg! Messengerbagen känns rätt just nu, toten får ligga åt sidan ett tag…
Armband (de små blommorna): Mawi – Ack så sött! De turkosa små trårdropparna som dinglar runt handleden och den fina guldkedjan. Skulle passa utmärkt till våren!

Related posts:

Inspiration - pour le moment
Jovovich-Hawk
happy easter!
Posted in: Uncategorized

13 Responses to “Romantic Spring”

 1. Lolita says:

  Tack allihopa!
  Sanna: Lägger inte ut den här :P
  Mina: Naw tack! Vet hur det är med idétorka, när jag får det brukar jag läsa lite modetidningar, kolla in visningarna på style.com och blogga om sånt jag tycker är kul. Så att inte bloggandet blir ett måste.. Sen underlättar det med några praliner från Chokladfabriken vid sin sida när inspirationen känns låg. Nothuing beats idétorka likt sugar rushen från choklad ;)

 2. Mina says:

  Får man lov att säga att jag älskar det du gör med bilderna! :) Du piffar verkligen upp dem och det blir jättesnyggt! Jag önskar att jag fick lite fler ideér så jag ocks kunde göra lite roligare kollage. Men jag har ingen inspiration kvar, allt är borta :(

 3. Mr Mc Dreamy says:

  jag drar gärna till ett varmare ställe med dig

 4. Jossan says:

  Jättesöta skor!!

 5. Modesty Mia says:

  Väldigt snygg färgkombination tycker jag! :)

 6. Emilia says:

  Vilken underbar tunika!

 7. Sessan says:

  Skrona är kanske inget jag skulle köpa, men dom är en fröjd för ögat =)

 8. Liza says:

  älskar skorna.. sjukt snygga och vääldigt jag :P

 9. Ilvana. says:

  Oh dom vita skorna är sååå fab!

 10. Beatrice says:

  Skorna är ju sjukt snygga!

 11. Sanna says:

  Har din mamma någon hemsida där man kan kolla in hennes illustrationer? :)

 12. sarah says:

  söt klänning!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?