Paris i mitt hjärta…

Åh Paris.. Ord kan inte beskriva den staden. Eller fransmän.. säger bara: – wow. Hotellet var hur sött som helst och låg mitt i city vid Champs Élysées [Hotell Magda]. Vi gick överallt, från Rue Honoré med alla fina märkesbutikerna till Montmarte, såg katedralen, Eiffeltornet, Triumfbågen o s v. Shoppingen var underbar, dock storhandlar man inte utan sina föräldrar. Jag hade visserligen mammas och pappas kort, men är man en fin flicka så är man [om man måste vara det :P]. Kan erkänna en mycket pinsam sak; jag grät när jag kom hem.. Paris var så underbart och kul att jag kände sorg över att lämna staden. Men en sak är iaf säker: kommer lugnt att flytta dit, och nu känns det roligare än någonsin att plugga franska! :D

Paris

Lite bilder från boutiqerna.. Hey, är man i Paris och är en modesjuk människa med modeblogg, då måste man ju ha lite butiksbilder. Chanelbutikens bild försvann men ni ser ju gräsmattan, en framklippt logga ! :) Ni kan ju låtsas att jag köpt butikerna och dess innehåll åt er ! ;)

Au revoir!

Paris

Related posts:

Den gula jackan.
London del 2
Hemma igen.
Posted in: Uncategorized

10 Responses to “Paris i mitt hjärta…”

 1. lolita says:

  Mimo: lyllos!
  Cicci: kan tänka mig! :)
  Estelle: Samma här!
  Alexandra: lyxigt! Ska plugga där efter gymnasiet! :)

 2. Alexandra says:

  Jag bor här i Paris och det är verkligen underbart!

 3. Estelle says:

  Älskar paris!

 4. Anonymous says:

  Jag har bott där :P

 5. Cicci says:

  Paris är underbart, speciellt på våren när allting blommar :)!

 6. Mimo says:

  Åh, tänk att jag ska dit till hösten (-: mwiiiiip!

 7. Sofia says:

  Åh, jag vill också! ^^.

 8. lolita says:

  Maria: Ja det var underbart och obeskrivligt! :)
  Nathalie: Mycket möjligt, vi känner säkert igen varandra :D :P

 9. Nathalie says:

  Så roligt det låter, ska kanske dit i höst. Dock vill jag flytta dit redan nu, vi kanske ses där nån dag :P

 10. Maria says:

  Låter jättemysigt, vill också åka dit! cool logga i gräset!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?