Travel Trés Chic

Travel Trés Chic

Jag vill åka bort! Är redan skoltrött, två dagar efter lovet. Den här outfiten kanske inte är så praktisk, men jag är ingen vidare praktisk tjej :)

Klänning: Moschino – bedårande.
Kappa: Marc Jacobs - väldigt vintage-aktigt, fin A-linjeform och söt krage :)
Paraply: Burberry - såå söt, den ser ut som en liten u-båt och glada paraplyn är den bästa uppmuntringen vid dåligt väder [eller romantiska promenader i regnet]
Resväska: Prada – den får gärna rulla vid min sida när jag boardar :)
Sko: Moschino - så himla söt och lite Carrie-aktig
Väska: Chanel 2,55 – Väskan med stor V, man behöver liksom inte säga mer :D

Dagens i-landsproblem måste vara att gympaskor är så himla fula. Jag behöver ett par till powerwalk på fritiden och jogging på skolgympan, men jag vägrar komma nära dessa hemska, vita, über hightech, rymdvarelseskepp :P För så känns det att leta gympadojor. Jag kan inget om dem men de har tydligen fler funktioner än min dator liksom… Och jag orkar inte be om hjälp i affärerna, känner inte för att stå på Löplabbet på Kungsgatan i tweedkappa, kjol och handväska samt stora vita enorma gympadojor och springa på ett löpande band i skyltfönstret som en galen hamster :P

Och jaja Stella McCartney for Adidas har endel snygga som kostar 500 kr mer än de som är riktigt bra, men låt oss erkänna nu, man betalar för designen och inte kvalitén och komforten. Aja, får väl fortsätta leta men tills dess springer jag i mina osköna superga. :P

Related posts:

dagens outfit
shopping makes me happy
Kom Vår...
Posted in: I begynnelsen...

9 Responses to “Travel Trés Chic”

 1. Malin says:

  åh älskar den där lilla chanel väskan!

 2. Carro says:

  hahaha känner igen det där med gympaskorna! Springer i ett par vita (iofs grymt sköna) skinn loafers från don donna. Man får en del konstiga blickar, men vafan!

 3. madelen says:

  Oho, väskan var grymt likt en av mina (: Kappan var to die for ..

 4. Hanna says:

  love the dress! ;)

 5. lolita says:

  Bohemica: Jaa, vill ha! :)
  Frida: Tack :) jag med!
  Hannahsthlm: har oxå ett svart och tråkigt :P
  Janju: håller med dig(:

 6. Janju says:

  Älskar klänningen! Den är underbar.Och kappan skulle vara jätteskön att ha nu när det är fult väder ute. :)

 7. hannahsthlm says:

  Vill ha Burberry paraplyet NU…mitt svarta är så trååkigt en sån här regnig dag;)!

 8. Frida says:

  Åh så fint kollage! Vill ha allt :)

 9. Bohemica says:

  Åh vilken söt sko! :)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?