0
14 In Fashion

Dagens fråga…

photo valerie phillips

Vad gör du helst när det regnar? :)

What do you love to do on rainy days?

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  N
  16/07/2008 at 8:14 am

  Ligger i min säng med en bok eller tidning och lyssnar på regnets vackra musik utanför :)

 • Reply
  saskia
  15/07/2008 at 4:30 pm

  Fin bild! (hennes ansiktsuttryck och hållning är på nått sätt…fint)

 • Reply
  Saskia
  15/07/2008 at 4:29 pm

  Det beror lite på mitt humör. Kanske är jag ute i det (regnet) barfota och sträcker ut tungan för att försöka fånga några droppar, eller så kanske jag sitter hemma, ensam och lyssnar på depressiv musik. Gråter nog en skvätt. Eller så gör jag det kanske vanligaste: dricker te, ser på film, tittar i tidningar och klipper och klistrar lite. Ibland ligger jag bara ner och tittar i taket.

 • Reply
  Lovebirdie
  15/07/2008 at 12:21 pm

  Städar :)

 • Reply
  LizaJane
  15/07/2008 at 8:38 am

  Jag läser tidningar och böcker och lyssnar på musik. Om jag känner mig kreativ skapar jag någonting, syr, tecknar eller bakar… :)

 • Reply
  millo
  14/07/2008 at 10:40 pm

  Hej.

  Jag tycker din blogg är väldigt bra. Den enda jag pallar kolla nuförtiden. Du har så fina bilder. Det är det som räknas tycker jag, att det är fint och inspirerande att titta på! keep up the good work!

  kram

 • Reply
  Casper
  14/07/2008 at 10:26 pm

  Jag brukar ta långa promenader och cykelturer med min farfars gamla rangliga cykel och bli genomblöt och frusen. Och så brukar jag sätta mig på bryggan nere vid havet och lyssna på ljudet av regndropparna när de når vattenytan. :)

  Men ibland vill jag bara sitta inne och höra hur regnet piskar mot fönsterrutorna.

 • Reply
  young
  14/07/2008 at 10:23 pm

  lie under the roof and listen to it! if possible :) i used to love it when it rained at night, my room was just under the roof so i used to always lie awake and listen to it. or sit in the window sill and look out, maybe read a book and drink a cup of tea.

  in the summer i like to go out into it and jump in the little pools of water and run around. it is really refreshing and fun!

 • Reply
  Marit.
  14/07/2008 at 9:51 pm

  Spiser etteleranet, sitter forran data'n eller ser på tv :P Så venter jeg til det har sluttet å regne så går jeg ut med kameraet =)

 • Reply
  sandra
  14/07/2008 at 8:56 pm

  jag sitter inne, bloggar, ser på tv, ligger udner mitt mysiga täcke och läser. sånna där saker som gör livet lite mysigare

 • Reply
  Chloé
  14/07/2008 at 8:56 pm

  Läser!

 • Reply
  Loli
  14/07/2008 at 8:35 pm

  Julia: åh, så mysigt! får lust att göra allt :)

  Line: kanelsnäckor! :)

 • Reply
  Line
  14/07/2008 at 8:30 pm

  Jag dricker helst grönt te eller chai samtidigt som jag ser på Satc. Eller så äter jag kanelsnäckor och läser högar av modemagasin. Kanske bloggar jag lite, eller läser en bra bok -Jane Fondas memoar är inte så lite bra;)

  Kram

  /Line

 • Reply
  Julia
  14/07/2008 at 7:58 pm

  Läser tidningar, äter bullar, kikar på bloggar, lyssnar på Carla Bruni, ser på film med vänner, hoppar i vattenpölar, lägger pussel, läser en bra bok, sorterar bilder, går ut och posar med ett paraply (haha, det är rätt kul!), lägger patiens, ritar små figurer, bakar något, ringer en vän som man inte pratat med på länge eller något helt annat! :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.