0
6 In Archive

Snurrige Lagerfeld

Chanel

De senaste säsongerna har Karl Lagerfeld exprimenterat med flera olika stilar på samma gång i sina kollektioner. Uttvättade sjuttiotalsjeans, kitchiga stjärnor och fluffiga prinsessklänningar har alla fått trängas under samma visning och det har bokstavligt talat varit lite svårt att hänga med i svängarna…

I höstkollektionen har Lagerfeld dock saktat ner rejält. Kvar finns det bästa av varumärket Chanel (den fantastiska skräddarkonsten, de avslappnade silhuetterna och den naturliga elegansen) men även det bästa av höstens trender (de längre kjolfållarna och den experimentella andan) och mitt på visningspodiet står en enorm karusell som fortsätter att snurra.

Efter ett varv kring publiken lutar sig modellerna mot de stora ikoniska skulpturerna som symboliserar allt vad Chanel står för och så snurrar de runt, runt i cirklar. Och Lagerfeld bevisar att modehuset Chanel kommer att fortsätta att gå runt, iaf i ett par säsonger framöver…

+ höstkollektionen

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Danni
  03/03/2008 at 7:30 am

  Kul idé med karusellen :)

 • Reply
  hedda
  02/03/2008 at 8:29 pm

  Jag beundrar inte Karl Lagerfeld som designer – men hans sätt att sätta stämning till en visning är fantastiskt.

 • Reply
  TINTIN
  02/03/2008 at 8:17 pm

  Lovely.

 • Reply
  Stilist
  02/03/2008 at 7:44 pm

  Tjusigt!

 • Reply
  Katarina
  02/03/2008 at 7:32 pm

  Jaa, eller hur?! You just gotta love that guy :)

 • Reply
  Sandra
  02/03/2008 at 7:28 pm

  Fräckt! :P

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.