0
12 In Archive

Marc Jacobs = Oinspirerad?

Marc Jacobs

"I really wasn’t very inspired this season. I just live my life."

Well, jag tycker att det märks ganska tydligt att Marc inte var på topp. Iaf av höstkollektionen att döma. Den är (och jag känner mig lite elak när jag säger det här, speciellt med tanke på hur mycket jag gillade vårkollektionen) gräslig. Helst vill jag dra någon djupgående, analytisk slutsats och konstatera att Marc vill exprimentera om uppfattningen kring sitt varumärke genom att öppna upp för fler synsätt och associationer. Våga göra fel. Våga förändra bilden av att Marc Jacobs innebär feminina skärningar och puffiga ärmar. Men jag vet inte.

Vad tror ni?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ermina
  10/02/2008 at 10:40 pm

  marc jacobs colletionen var jag så besviken på, men på marc by marc jacobs tyckte jag därimot om ganska mycket

 • Reply
  Desiré
  10/02/2008 at 10:25 pm

  Ja jag tyckte att det var en väldigt slätsruken kollention denna gången!

  Kika gärna förbi.

 • Reply
  Sofia K
  10/02/2008 at 2:58 pm

  Hemskt, särskilt den vänstra

 • Reply
  Malena
  10/02/2008 at 2:31 pm

  Jag tänker inte analysera det minsta utan endast nöja mig med att konstatera att det är förfärligt fult. En besvikelse.

 • Reply
  Stilist
  10/02/2008 at 1:14 pm

  Inte min stil men alla tycker olika.

 • Reply
  ida
  10/02/2008 at 12:13 pm

  jag håller med, dena kollektion var extremt tråkig och gräslig, inte något som jag skulle vilja ha

 • Reply
  There She Goes Again...
  10/02/2008 at 11:44 am

  Nej, det var helt gräsligt faktiskt. Gillade underlinjens visning mycket mer.

 • Reply
  elin
  10/02/2008 at 10:23 am

  jag tyckte verkligen inte om det, men kanske borde man inte begära så mycket

 • Reply
  Evis
  10/02/2008 at 8:56 am

  Just den högraste på bilden var nog det enda jag gillade på hela visningen.

 • Reply
  Beatrice
  10/02/2008 at 5:00 am

  Jag är jättebesviken på den här kollektionen. Håller med dig om att den är gräslig :/

 • Reply
  Agnes
  09/02/2008 at 11:25 pm

  Jag tycker att den är genialisk. Marc Jacobs är genialisk. Och han “är” väl absolut inte feminina skärningar och puffiga ärmar??? Kolla bara på förra höstkollektionen. Och om Marc Jacobs har någon som helst referenspunkt så är det väl grungen? (som han uppfann)
  Men han är ju snarast ambivalent och omformar sig själv inför varje säsong.
  Tidigare, säg 3 år sedan, kanske MJs signatur var Peterpankragen och stora knappar, men det försvann redan förrförrahösten i.m.o. Sedan dess (då han slutade knarka och förvandlades till den David Beckhamkopia han är idag) har han gått från neogrunge till neoprålighet till minimalistisk tantchic, till excentrisk syslöjsfröken gone crazy (årets vårkollektion) till detta, vad kan man kalla det, ett clubkid som vuxit upp?

  Det är bara my view.

 • Reply
  DC
  09/02/2008 at 4:58 pm

  Jag säger tyvärr, det här föll inte mig i smaken.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.