0
3 In Gossip

SJP

Carrie

Gillar Sarahs outfit ovan. Svartvit-mönstrad tröja, lekfult rött halsband, uppsatt hår och strålande hy. Hon kan verkligen det där med kläder. Eller så kan hennes stylist det. Man vet ju inte nuförtiden :P

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mimo
  08/02/2008 at 11:13 pm

  Jag har hört i en intervju att Sarah inte alls gillar mode och att shoppa så om man tänker på det så har hon nog en stylist. Fast å andra sidan är det nog svårt att gå in i en MJ-butik och komma ut med någonting som inte är snyggt ;)

 • Reply
  Mikaela
  08/02/2008 at 2:59 pm

  Riktigt snygga skor, de man ser iaf! Grym färg!

 • Reply
  Whut
  08/02/2008 at 8:40 am

  Skojar vi? Är detta ett skämt?

  … OK att Sarah inte är den vackraste kvinnan (totally not) på jorden, man måste liksom acceptera och ge henne credd ändå. Alla kan inte vara überwackra. Hon är ändå rätt cool oftast.

  Men DENNA outfiten!? Alltså, bara för att svartvitt är inne, röda accessoarer osv. betyder inte det att ifall man bär ngt som kan klassas som det blir trendig. Man får ju också kolla på vad som är snyggt/fult.

  1. Han hon en jävla magtröja!? Den ser jäävligt polsk-morsa-handlar-D&Gkopia-på-semester-i-Moskva ut. FUL.

  2. Hanlsbandet går inte att ha om man inte är modell och 16 år gammal. På någon i Sarahs ålder blir det bara misslyckat försök att se lite “fräck” ut. Precis samma typ av smycke som raffiga tanter har på statliga kontor i Sverige.

  3. Jag vågar inte tänka/kommentera byxorna och dem i kombination med tröjan. Dels för att jag inte riktigt ser, eller VILL se, hur de egentligen ser ut.

  Håret är bara tråkigt.

  Ge Sarah credd då hon verkligen förtjänat det, inte när hon totalmisslyckas. Då blir det liksom som det ofta blir: Att Sarah får massa komplimanger som mest käns som “Shit, vi måste ge den där fula kvinnan som ser ut som en man lite beröm också, så inte världen tror att vi är ytliga och bara älskar de unga och vackra.”

  … vilken liksom förstärker hela grejen med att världen egentligen bara älskar unga och vackra people.

  Mitt morgonhumör.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.