0
1 In Archive

Sprudlande

Benjamin Cho

Den här visningen tar lätt priset som den roligaste hittills av höstvisningarna! Så lekfull och sprudlande med surrealistiskt stora blomapplikationer och roliga detaljer. Hur glad skulle man inte bli av att springa omkring i klänningen ovan t ex? :)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  emilie
  06/02/2008 at 7:30 pm

  Jag brukar tyckat att Benjamin Cho är lite tråkig, lite överhypad, men den här kollektionen var söt. Lite naiv nästan. Fast inte på det dockiga Erin Fetherston-sättet. Utan mer för att kläderna på något sätt präglas av en barnslig entusiasm, en riktig skaparglädje.

  Och jag är medveten om hur töntigt/pretentiöst det där lät, men jag är töntig och pretentiös så det får vara.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.