0
5 In Mode

Kavajen

Kavaj

Just nu är jag sugen på en kavaj. Gärna en kortare med normal ärmlängd som man kan vika upp litegrann. Kanske dubbelknäppning. Kavajen är dessutom ett bra alternativ till skinnjackan för oss som inte känner oss så bekväma i skinnjackor (de är lite för rockiga för mig men jag gillar det på andra).

Har ni sett någon schyst kavaj jag kan spana in på stan? :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Stina
  05/02/2008 at 10:53 pm

  Zara har en del fina blazrar på rea.

 • Reply
  elin
  05/02/2008 at 6:14 pm

  topshop har fått en några.. såg en marinblå med beiga kritstreck, dubbelknäppning med fina knappar…. FIN

 • Reply
  Linda
  05/02/2008 at 2:06 pm

  Jag köpte precis en liten kavaj med puffärmar från Modström på Branten, för 200 spänn. Hittade den inte nu, men den här är i samma stil och också klart prisvärd.. http://www.branten.com/shop/kort-kavaj-krage-p-398.html

 • Reply
  Lo
  05/02/2008 at 9:07 am

  Jag föredrar herrkavaj med uppkavklade ärmar. Inte jätteförstor eller med axelvaddar eller så, jag tycker bara det blir mer intressant (snor pojkvännens). Modellerna av kavaj som är på bilderna tycker jag är svårburna, men väldigt snygga på den som kan pull it off.

 • Reply
  Ellen
  05/02/2008 at 9:04 am

  Topshop har nog fått in kavajer nu ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.