0
2 In Gossip

Fashion Week is on

Fashion Week

Visningarna på modeveckan i Paris börjar trilla in och kändisarna likaså. Diane Kruger har setts på en del visningar (ovan i de underbara rånklackskorna från Chanel i solgult) och Natalia Vodianova kan man alltid räkna med när det kommer till visningar. Claudia Schiffer bevisar också hur snyggt det kan vara med bleka blondiner – hon ser ut som en porrlinsdocka från en svunnen tid.

Vem är din favorit? :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stilist
  24/01/2008 at 2:58 pm

  Diane tror jag men Claudia såg inte heller så tokig ut

 • Reply
  Dashy
  24/01/2008 at 9:07 am

  De är alla väldigt vackra. Av dem ovan gillar jag det Diane Kruger har på sig. Skor som står i stark kontrast till kläderna är galet fint. Annars gillar jag Clemence Poesy som även hon var på Chanels visning. Hon känns som en symbol för Paris, precis som Chanel.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.