0
1 In Mode

Vårblek

Pale

Ni vet perioden på våren när det precis blivit lite varmare och man skräckslaget tar av strumpbyxorna för att sätta upp sina bleka spiror för allmän beskådning? Varför inte göra det bästa av den korta period de är mjölkvita och matcha dem med höga, hudfärgade skor och pudriga pasteller? Som på bilden ovan… Värt ett försök tycker jag. Fast det är ju ett tag kvar… :P

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    LisaMarie
    11/01/2008 at 2:57 pm

    Hm.. jag är inte så förtjust i mjölkvita ben måste jag säga :p Men det beror framförallt på att jag aldrig tycker att bleka ben är så jämna och vackra i hudtonen som på bilden ovan där det ser riktigt snyggt ut.. Fast det kanske bara är jag som har elefanthud på knäna och blåmärken här och där :p

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.