0
6 In Mode

Posh och Marc

Is it Posh?

Victoria Beckhams nyfunna vänskap med designern Marc Jacobs har lett "sångerskan" in på tidigare outforskade plan – modellyrket. Men av någon anledning har fotografen och Marc beslutat att det blir bäst att gömma det mesta av Posh i reklamkampanjen och låta henne bli uppäten av en stor Marc Jacobs-påse.

Vid första anblick tycker jag att fotograferingen är kul men jag blir lite tveksam till Posh som representant för modehuset Marc Jacobs. De båda står på något sätt för två helt olika saker…

Vad tycker ni? :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Olyckssyster
  11/01/2008 at 6:48 pm

  Jag gillar både Victoria B och Marc J. Men det känns verkligen inte som att hon stilmässigt bär hans kläder!

 • Reply
  Danni
  11/01/2008 at 6:27 pm

  Är det ens Posh ben på bilden? Hon springer ju runt på små tantpetstjocka ben medan benen på bilden ser ut att ha ett lite mer naturligt omfång…

 • Reply
  Mags
  11/01/2008 at 11:01 am

  Vad konstigt. Om jag vore Posh hade jag tagit det fotot som en förolämpning. Men hon kanske inte….tänkte.

 • Reply
  erica
  11/01/2008 at 10:52 am

  Jag gillar Posh, hon verkar rolig och någorlunda intelligent. Hennes stil ligger däremot inte i min smak, men jag dömmer henne inte för det. Däremot känns hennes image inte passande för Marc Jacobs heller. Han borde ta en upcomming skådespelare istället.

 • Reply
  No
  11/01/2008 at 10:28 am

  Jag tycker det är för djävligt! Posh är tacky, har ingen smak och om hon någongång lyckas ta på sig någonting klädsamt beror det på hennes 34783 st personliga stylister. Dessutom är hon inte vacker för fem öre. Hon borde inte få sammarbeta eller representera något modehus över huvud taget.

 • Reply
  Dashy
  11/01/2008 at 9:56 am

  Den där bilden gillar jag. Den är rolig och dem surrealistiska skorna är så fina men nej, jag är inget stort posh-fan. Men kanske är det det som gör kampanjen speciell, just att de står för olika saker och Marc är ju känd för att ifrågasätta och ta oväntade svängar.
  Det finns däremot andra bilder från kampanjen som jag gillar mindre där hela hon syns.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.