0
1 In Archive

More Bill(s)?

Bill Blass

Det bästa med pre-fall-kollektionerna är nog bilderna.. Föredrar faktiskt när modellerna står i söta poser framför en enkel vit vägg – kläderna framträder tydligare då än när de spatserar fram på podiet…

Bill Blass kollektion är väldigt lik de tidigare modehusens pre-fall-kollektioner – speciellt Zac Posens. Färgerna är mjuka och blomlika, silhuetten feminin, gärna tvådelad och fokus ligger på midjan och axlarna. Det kommer att bli en bra höst 2008 (eller vår för den riktigt otålige ;).

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sara
    15/12/2007 at 6:38 pm

    asså vad leker du lilla lolitan. vafan är din blogg lönt för.. det är sjukt lätt att kopiera fakta från över allt men vafan DU HAR INGEN KLÄDSTIL! SJUKT SKÄMMI

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.