0
5 In Beauty

Dior beauty 2008

Dior beauty 2008

Att Diors beautykollektion 2008 är inspirerad av märkets egna, ekslusiva smyckeslinje råder det ingen tvekan om. Det jag är tveksam till däremot är användningsområdet av till exempel paletten ovan. Skin Brightenings har blivit väldigt populära på senare tid och de är som en slags fortsättning på rouget fast utan lika mycket pigment. De syns alltså knappt. Så, vad gör egentligen en skin brightener? :P

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tanya
  14/12/2007 at 10:27 am

  Hejhej!
  Jag jobbar för ett företag som heter Reco. Vi letar efter testpersoner som kan uttrycka sig väl i skrift och tycker att du är klart intressant. Är du intresserad av att veta mer, hör gärna av dig till mig på alpha@reco.se. När du läst detta får du gärna ta bort denna kommentar.
  Ha en bra dag!

 • Reply
  K :)
  12/12/2007 at 4:31 pm

  Make up-tjejen i lördags (NK Stil-plåtningen)använde dendär då som ett “lättare” o fräschare alternativ till highlighter :) det ser helt sjukt ut om man tittar på färgerna i dendär asken men det blev väldigt bra :)

 • Reply
  Elsa
  11/12/2007 at 3:38 pm

  Hmm, skulle jag också vilja veta. Skulle dock kunna tänka mig att köpa den ovan bara pga förpackningen;)

 • Reply
  Hang Bui
  11/12/2007 at 1:47 pm

  I was thinking the thing :)

 • Reply
  LisaMarie
  11/12/2007 at 10:22 am

  Skin brightner, är inte det typ samma sak som highlighter? :p Dioren ovan är onekligen vacker att se på, men det känns rätt opraktiskt med turkosa nyanser blandat med rosa, då kan man ju inte ha den på kinderna iaf. Jag tycker bättre om sådana nyanser som går att använda som bronzing/rouge i ett :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.