0
1 In Inspiration

En älva hemma?

Fairy

En miniatyrdörr i lägenheten där det bor en älva? Först lät det supersött. En liten dörr intill golvet. Konstnärlig detalj. Men när jag läste vidare på hemsidan lät det bara skumt. Det verkar vara seriöst… Man kan inte öppna dörren själv utan man måste "vänta tills den öppnas". Hmm, nja – ingen älva för min del…

Låter det konstigt? Avgör själva här.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kajsa
  19/11/2007 at 4:13 pm

  Påminner mig så mycket om Astrid Lindgrens “Peter och Petra” som brukar gå på TV runt jul (?), där två pyttesmå syskon börjar i en vanlig skolklass…

  Jag älskade den boken och filmen när jag var liten(lite som Nils Karlsson Pyssling, fast mycket mysigare), men hade helt glömt bort den tills jag läste det här inlägget…

  Måste kolla upp om den finns på DVD.
  Haha, det får bli veckans filmtips från mig :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.