0
2 In Beauty

Guide to the perfect red lips

Röda läppar!

Kan ju inte uppmana er att måla läpparna röda utan att tipsa om färger! Här kommer en guide från Julie Hewett (fast i Lolita-format). Jag kör på den sista i högra hörnet :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Åsa
    20/10/2007 at 12:04 pm

    Och jag gick direkt på den nere i högra hörnet som påminner väldigt om det jag brukar ha när jag vill känna mig lite vågad…..så det stämmer ju på pricken det där med “I- can´t -wear-red-types” – perfekt rödfärg för den som egentligen inte törs ha knallröd mun, rekommenderas!

  • Reply
    Marlene
    20/10/2007 at 11:10 am

    Besök gärna min blogg (marlenek.webblogg.se) för att få sminktips direkt från catwalken!:) kram

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.