0
2 In Archive

Is this… cheap?

Zara

Zaras hemsida har verkligen fått sig ett lyft. Tycker visserligen fortfarande att det ultimata skulle vara fler produktbilder, speciellt eftersom att Zara har så fina plagg men förstår att det är svårt med tanke på hur många kollkektioner de gör om året.

Nu har de iaf små bildspel (med otroliga fotografier tycker jag) och små inspirationskollage där illustrationer integreras med runwaybilder och utklippta accessoarer (jaa, det var faktiskt min egen mor som började med sånt, lite kredd ska hon ha :P). På bilden ovan är jag till exempekl stormförtjust i den svarta paljettklänningen med strutsfjädrar och hur den är matchad tillsammans med en duvblå kofta. Tummen upp! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Natalie
  16/10/2007 at 9:12 am

  plaggen må va underbara men testa att jobba där, NOT SO FUN.

 • Reply
  sorbonne
  14/10/2007 at 10:22 am

  Otroligt snygg bild – jag ska absolut gå igenom bilderna. Zaras plagg är verkligen underbara – matchningen du nämner är otrolig !

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.