0
9 In Gossip

Dita von Teese

Dita von Teese

De här bilderna är som konstverk – Dita, ljussättningen, de glittrande kristallerna… Men Dita är verkligen otroligt svårplacerad, är hon en strippa eller en artist? Och vad är egentligen skillnaden? Skådespelare låter ständigt kläderna falla men oftast finns det ett budskap och en handling bakom (eller finns det verkligen det?) – vad är budskapet i detta? Eller är det bara för att påminna oss om en svunnen tid? Och i så fall – vad vill man berätta om den tiden? Överanalysera mera! :P

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Johanna
  02/10/2007 at 4:40 pm

  Hon är bäst :) Jag döpte min hamster efter henne ;P

 • Reply
  Cocco
  01/10/2007 at 12:04 pm

  spelar roll om det finns ett budskap eller inte. hon trivs med det hon gör, folk gillar att se henne uppträda. Ingen skada skedd, right? Och hon gör det dessutom med stil. Är skamligt att nåt så fint som en naken kvinnokropp kan anses va så fult. ^^

 • Reply
  peachgirl
  30/09/2007 at 8:48 am

  Jag har aldrig fattat hypen med Dita. För mig ser hon ut som vilken cirkusartist som helst…typ clownen Manne men lite mer avklädd. Ful sminkning gör dig inte till ikon, ok. Nuff said.

 • Reply
  emma
  30/09/2007 at 5:48 am

  äsch vadå “budskap”, det är klart att det inte finns något budskap… grejen är väl att det är vackert och underhållande.

 • Reply
  alx
  29/09/2007 at 9:45 pm

  Oj, jag ser dita som en konstnär.
  Hon skapar något ganska unikt, på ett ganska ovanligt sätt. hennes konst är missuppfattat och feltolkad, i mina ögon är det vakert.

 • Reply
  Stina
  29/09/2007 at 9:38 pm

  Jag är så trött på allt moraliserande över vad kvinnor bör göra. Allt som är naket är inte skamligt. Lever vi år 2007 eller..? Diskussionen känns allt annat än ny. Sedan tycker jag inte heller att burlesk och stripease är samma sak. Det finns en tydlig skillnad. Det förnämda handlar om estetik medan striptease endast handlar om sex. Dita är vacker och det finns inget billigt över henne.

 • Reply
  frida
  29/09/2007 at 4:06 pm

  Dita är, enligt mig, inget annat än en strippa i lyxförpackning. Förstår verkligen inte hypen med henne. I mina ögon är det en otroligt dubbelmoral att hylla Dita samtidigt som man klankar ner på strippkulturen och vad tjejer gör för lite cash. Tyckte verkligen att det var fel av ELLE när de stolt presenterade henne som “underhållning” på ELLE-galan i år och hade en lång intervju med henne i ett nummer. För mig kändes det bara oerhört malplacerat och fel. Hur kan en tidning i klass med ELLE hylla en strippa – var finns logiken!? På vilket sätt har Dita ett annat budskap än en strippa på en bar i södra USA, hon tar ju också av sig kläderna för pengar. Är det bara för att hon ligger i ett champagneglas som det finns en skillnad? Nej, Dita är varken vacker eller imponerande!

 • Reply
  A
  29/09/2007 at 2:36 pm

  Ja, hon är lite svår.. Men jag antar att det är hennes grej, att hon ska vara lite överklass-porrig? Om man kan kalla det så…

 • Reply
  Anonymous
  29/09/2007 at 1:47 pm

  hon är grym

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.