0
8 In Inspiration

A colorful thursday

Colorful living

Det är kul hur inredningssmaken varierar. På mornarna vill jag vakna upp med färger. Klara, pigga färger som både gör en sprallig och glad. På kvällarna vill jag ha dova, mörka färger att mysa med. Chokladbrunt, krämvitt, svart… Vad gillar ni mest – ett färgstarkt hem eller ett stilrent och neutralt? :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Marie
  28/09/2007 at 7:40 am

  Det är svårt det där. jag föredrar ett lite mörkare hem, med mörka fäger. Helst massa vitt, men brunt och sånt är så läckert. Jag gillar dock också färger, så det är det ultimata och pigga glada färger är på textilier som kuddar. Och kanske en snygg färgglad vas? Mitt rum är dock ganska färgglatt… Lite sådär “shabby chic” som så många har nu, tyvärr :P I ett helt hem ska det dock vara mörkt och stilrent.

 • Reply
  SH
  27/09/2007 at 4:55 pm

  Jag tycker om både och om jag ska vara ärlig(och det ska man ju vara..)
  Om det är stilrent så ska det brytas av i någon chock- stark färg.. Då blir ens första tanke “woow”, och då är det ju lyckat! .. Sen om det framkallar en enorm huvudvärk inom en timma, det hör inte till saken =P

 • Reply
  Adriana
  27/09/2007 at 2:11 pm

  jag gillar att ha det stilrent och elegant men ändå mysigt och bekvämt. Inte “chockfärger” :P

 • Reply
  Stina
  27/09/2007 at 12:48 pm

  Gillar lite murrigare toner, som chokladbrunt och beige. Är även galet förjust i pistagegrönt, vilket syns i mitt kök där accenten är just pistage.

 • Reply
  adele
  27/09/2007 at 12:12 pm

  Åh. fan vad snyggt, sjukt ballt.

 • Reply
  Fröken T
  27/09/2007 at 11:04 am

  Vita väggar och färgglada detaljer som kan bytas ut, typ kuddar och gardiner, det gillar jag :)

 • Reply
  Elsa
  27/09/2007 at 8:09 am

  Blandat, jag älskar knallröda möbler, typ soffor!

 • Reply
  donnasandra
  27/09/2007 at 6:40 am

  Stilrent egentligen tror jag…men älskar båda

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.