0
11 In Gossip

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Det var länge sedan jag såg Jessica i något snyggt faktiskt men det här är inte så dåligt. Visst, lite Barbie-overkill är det men jag tycker att det är kul när kändisarna vågar vara lite excentriska. Älskar klänningen men tror att den skulle göra sig bättre med något kontrasterande, mer seriöst. Vad tycker ni? :)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Nadja
  07/09/2007 at 7:00 pm

  Designen på klänningen var superfin! med den färgen tillsammans med blonda Jessica får den inte den fashion cred den borde få.

 • Reply
  Honeydew :)
  07/09/2007 at 6:31 pm

  Gillar färgen!

 • Reply
  Dashy
  07/09/2007 at 6:25 pm

  Jag tappade fokus någonstans då jag fick syn på skärningen i ryggen, om Barbie hade sådana här klänningar hade jag lekt än idag!

 • Reply
  Annika
  07/09/2007 at 6:14 pm

  Ett par svarta strumpbyxor till och coolare skor skulle göra susen :)

 • Reply
  batbut
  07/09/2007 at 6:09 pm

  Hej,
  försökte hitta en mail till Dig för att tipsa om en blogg. Hittar dock ingen … hur gör jag?

 • Reply
  Att ha det gott
  07/09/2007 at 5:35 pm

  Härlig färg

 • Reply
  LisaMarie
  07/09/2007 at 4:07 pm

  Jag kommenterade nyss men kom på en sak till apropå det här med Witherspoon och Legally blonde. Nu vet jag inte alls vad du tycker om den filmen eller så men jag älskar den verkligen och har börjat tänka på den mer på sistone eftersom nyss börjat studera juridik. Det skulle verkligen vara jättekul om du kunde göra ett legally-blonde-inspirerat kollage, antingen helt utflippat eller mer seriöst “går att ha på sig”. Du gör alltid så fina och inspirerande bilder :)

 • Reply
  LisaMarie
  07/09/2007 at 4:05 pm

  Jag gillar själva modellen på klänningen men färgen har jag mycket svårt för måste jag säga… Eller så är det hela framtoningen på Jessica och hennes stil. Jag tror som du att den skulle göra sig bättre med mer kontraster. ELLER med ännu bättre och extremare matchning, typ skor i rosa nyans istället för Jessicas beiga.. Liksom lite mer åt Legally Blonde-hållet, och jag tror förövrigt jag skulle gilla klänningen bättre på Reese Witherspoon :)

 • Reply
  Amanda
  07/09/2007 at 3:47 pm

  Jag tycker hon såg riktigt snygg ut i klänningen. Ha en bra kväll!

 • Reply
  Emilia
  07/09/2007 at 3:09 pm

  Jessica klär fint i den tycker jag :)

 • Reply
  Emmso
  07/09/2007 at 3:06 pm

  Det där var ju facktiskt snyggt. gillar brillorna. :D

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.