0
18 In Gossip

När någon kopierar dig?

Copycat

Är det bara jag eller börjar Marilyn Mansons nya flickvän Evan Rachel Wood bli mer och mer lik hans ex-fru Dita von Teese? För inte alltför länge sedan var hon sinnesbilden av det oskyldiga – minimalt med makeup, ljusa pasteller, ett naivt leende.. Men senaste fotoreportaget i GQ bevisar definitivt motsatsen

Skulle du vara smickrad, irriterad eller neutral om någon kopierade din stil rakt av? :P

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  ariam
  05/09/2007 at 1:30 pm

  irriterad!!
  men en annan om man insperar

 • Reply
  Lolita
  03/09/2007 at 5:33 pm

  Zeth: Det handlar inte om att vara lik någon till utseendet, det handlar om att kopiera någons stil.

 • Reply
  zeth
  03/09/2007 at 5:05 pm

  Är ju inte direkt som att hon vill se ut som Dita bara för att hon har rött läppstift en gång? Överdrivet.

 • Reply
  Mathilda
  03/09/2007 at 4:53 pm

  Well, det är väl inte helt säkert att det är Dita hon rippar, stilen med eleganta klänning och håruppsättningar samt röda läppar är hon ju knappast först med. Men med Manson gemensamt, tjaa.

 • Reply
  klara
  03/09/2007 at 1:48 pm

  hon slutade redan se gullig och oskylldig ut när hon datade jamie bell…bara så att du vet…det är väl manson som har en grej för tjejer med röda läppar….

 • Reply
  Katja
  03/09/2007 at 1:14 pm

  Jag skulle bli grymt irriterad! Jag hatar när folk köper samma som jag, jag menar – jag blir knäpp om någon kopierar mina strumpor! xD

 • Reply
  Alice
  03/09/2007 at 11:43 am

  Dita var ju en kopia av sin föregångare, så varför inte göra sin nya flickvän till en kopia…
  Varför är tjejer så villiga att vara sina pojkvänner till lags, hellre än att sätta ner foten och tillåta sig att vara sig själva? Så klart får man ge efter på vissa punkter om det skär sig, men då får man mötas på halva vägen. Det kanske bara är en åldersfråga, för oj, så väldigt jag inte saknar tiden före 25, även om jag inte upplevde den som dålig då. Kanske för att ingen tar mig för att vara äldre än 24 dock ;)

 • Reply
  JennyH
  03/09/2007 at 10:18 am

  Jag skulle bli bli smickrad till en början men sedan irriterad om personen börjar köpa saker som man har pratat om och väldigt gärna vill ha. Blev nyligen “bestulen” på en parfym som jag tycker om och som jag tyckte passade mig jättebra. Kunde inte heller säga ifrån för det skulle ha verkat naivt. *suck*

 • Reply
  Tee
  03/09/2007 at 10:00 am

  Å andra sidan var ju Dita anklagad att bli som Rose McGowan i början av det förhållandet. Det är väl sånt som händer när man är kär. Även om jag tycker Evan Rachel Woods var sötare förut så har hon mognat. Själv skulle jag bli smickrad.

 • Reply
  Danni
  03/09/2007 at 8:03 am

  Hm, det kanske är sådant som händer. Och jag tror at det är olika från fall till fall, ibland blir man nog bara irriterad men kanske smickrad nästa gång??

 • Reply
  Julia
  03/09/2007 at 7:22 am

  Oj, vad vampig hon börjar se ut. Undrar om det är mister Manson som har något slags konrollbehov över sina flickvänners utseende. Haha.. nej nu var jag elak.. ;)

 • Reply
  Paola
  03/09/2007 at 7:00 am

  hmm haha :P jag skulle nog blivit halv irriterad har hon ingen egen stil eller skulle jag tänkt. och sen typ ajaa orka bry sig om henne. :P

 • Reply
  sandra
  03/09/2007 at 6:08 am

  Om min stil blev kopierad takt av skulle det känns
  irriterande, visst om även jag tar inspiration från andra men inte en hel stil.

 • Reply
  LisaMarie
  03/09/2007 at 5:33 am

  Hehe, ja det har du faktiskt rätt i. Läskigt. JAg tycker nog hon va sötare som “oskyldig och pastellig”, iofs är den nuvarande stilen också grym, varjefall såhär års…

 • Reply
  Claudia
  02/09/2007 at 9:52 pm

  Jag skulle bli irriterad om någon kopierade rakt av och köpte exakt samma plagg. Men om någon inspireras av en stil så är det ju smickrande!

 • Reply
  cattis!
  02/09/2007 at 9:42 pm

  jag är nog rätt neutra, men jag minns att mamma alltid sa när man var liten , och klagade på folk som härmade en, att man skulle ta det som en komplimang för de tyckte man gjorde något bra, var fin, eller dyl :D och det har jag kommit på är ett bra sätt att tänka på. Det spelar ju ingen roll om någon härmar dig, så länge du trivs med dig själv, och vet att du är just, du. :)

 • Reply
  donnasandra
  02/09/2007 at 9:14 pm

  Smickrad och irriterad i början, sen beror det på hur mycket och hur synligt ;-P

 • Reply
  Amanda
  02/09/2007 at 9:06 pm

  Haha… Jag skulle väl bli lite smickrad till en början. Men om det skulle gått för långt skulle jag bli riktigt irriterad/rädd (: Läskigt att ha någon som härmar en till 100% liksom (;

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.