0
0 In Mode

A short trip to…

A trip to paris

Det var ett tag sedan vi hade något Paris-relaterat kollage här på bloggen.. Men efter att ha stannat hemma idag (förkyld, fy för vädret) och tittat på de sista, höstiga avsnitten av satc så kan jag konstatera att Carrie har inspirerat på nytt! :) En Oscar, kappan och Louboutins, we're ready for rain (and Paris in fall)..

Klänning: Oscar de la Renta – en sak som finns på min mentala "saker jag måste äga en dag" -lista (vilket låter som en ganska ohälsosamt i-landsuppfinning egentligen) är en Oscar de la Renta klänning..
Kappa: Miu Miu – den är perfekt och så tidlös att den skulle kunna gå i arv.
Skor: Christian Louboutin – det roligaste med att ha en modeblogg är när man verkligen fastnar för något och sedan ser det i verkligheten. T ex de här – om jag hade sett dem i en butik så hade jag blivit helt snurrig… Oftast är sakerna nästan mer perfekta i verkligheten också :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.