0
0 In Mode-events

Bea Szenfeld S/S-08

Bea Szenfeld

Var: Nordic Light Hotel, Vasaplan.

Vad:
Som teaterelev så uppskattade jag verkligen den storslagna föreställningen som sattes upp (om man jämför med de andra visningarna då). Det var pudlar, masker, svart silkespapper, glittrande huvor och ätande modeller. Temat var italienskt – något som avspeglades både i visningen och efter då det bjöds på pasta och vin till stämningsfull musik. Kläderna var lekfulla men samtidigt bärbara och knappar samt dragkedjor syntes på flera ställen. En lyckad afton med andra ord!

Vem:
Visningen försenades en halvtimme pga att några personer inte hann komma ifrån föregående visningen, Carin Wester. Träffade enormt trevliga Sigrid som tyckte att killkläderna var supersnygga – kan inte annat än hålla med. Väldigt fullt i lokalen…

Övrigt: Eftersom att Carin Westers visning var försenad så var jag enormt trött och förvirrad när jag anlände till Bea Szenfeld men en skön och avslappnad atmosfär gjorde att jag var back on track. Heja Bea! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.