0
6 In Archive

Chloés nya kläder

Autumn

Ju mer jag ser Paulo Melim Anderssons nya höstkollektion för Chloé desto mer älskar jag den! Tycker att det var så modigt att helt byta inriktning men samtidigt behålla samma silhuett – kvalitéerna och detaljerna har bytts från siden och broschar till lack och nitar, men ensemblen är densamma; en feminint skuren klänning matchas tillsammans med en klassisk kappa. Höstkollektionen var ungdomlig och aggressiv och blickade tillbaka mot 90-talet och dess enkla, men trotsiga, minimalism.

Det jag är mest förtjust i är de höga Dr Martensinspirerade stövlarna, speciellt de röda. Bar alltid ett par nyputsade svarta Dr Martens som barn och mor matchade dem tillsammans med blommigt söta klänningar och flickiga blusar. Kontrasten är genial – ska nog köra på den i höst! :) Sen om det blir just Chloéskorna som får stå för punkdosen i min garderob får vi se…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  MARIE
  23/07/2007 at 12:01 pm

  Personligen tycker jag att stövlarna är GRÄSLIGA och själva kollektionen ger mig spykänslor… Borta är den romantiska fräscha modellen och istället vandrade rehab-sjuka trötta modeller ut… JAG VILL HA TILLBAKA GAMLA CHLOE!

 • Reply
  Nathalie
  22/07/2007 at 7:46 pm

  Jag är totalt nerkärad i de röda stövlarna! Jag måste ha dem.. Men jag antar att de kommer vara lite för dyra för min budget, så kanske skulle ett par Dr Martens passa bättre.

 • Reply
  Lolita
  22/07/2007 at 6:32 pm

  Mimmie: Jaa =)
  Cheriffa: Well.. thanks..
  Boxi: Jag med! :D

 • Reply
  Boxi
  22/07/2007 at 2:54 pm

  Jag är helfrälst i Dr. Martens, kombon flickigt och grovt är helt oslagbar . Ska definitivt införskaffa ett par inför hösten.

 • Reply
  Cheriffa
  22/07/2007 at 10:01 am

  Cuckoo!
  I’m french and I speak english. I always go on your website when I’m on holidays, and I adore it!It’s so cute and fresh. It inspire me a lot, and me too I love fashion clothes and accessories. My favorite mark is Chloé, and the french mark are good too (Morgan, Naf Naf, Etam..).
  So I hope you will continue this blogg all your life!
  A lot of kiss to a grand FashionGirl (U).

 • Reply
  Mimmie
  20/07/2007 at 6:14 pm

  åh, tuff väska.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.