0
2 In Beauty

à la Hollywood

Retro hairdos

Retroinspirerade, glamourösa håruppsättningar à la Hollywood syntes på många av vårvisningarna. Med en bra locktång, ett schysst serum som gör håret föjsamt, samt lite tålamod kan man göra det själv. De mjuka lockarna i en uppsatt sidfrisyr är supersnygga till en avslappnad sommarklänning och ett par oversizebrillor. Eller så är det ett bra alternativ till vårbalen. Bilderna kommer ifrån YSL och Jean Paul Gaultier och båda verkar vara överens om att det är mjuka lockar som lockar i sommar :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lola
  02/06/2007 at 4:29 pm

  Sommarklänning och ett par oversizebrillor? “Skall det vara skall det vara, annars får det vara”, heter det väl. 30-tal är det som gäller! :)

 • Reply
  Sandra
  02/06/2007 at 9:58 am

  Det ser så snyggt ut med sådana frisyrer, men jag orkar aldrig fixa håret :-(

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.