0
11 In Gossip

Jessica Alba

Jessica Alba

På senare tid har Jessica Alba klagat över att ingen tar henne som en seriös skådespelare utan bara bryr sig om hennes utseende. Vad tror ni – kan Jessica Alba någonsin uppfattas som en seriös skådespelerska?

Jag har ganska svårt för hennes skådespeleri, däremot gillar jag hennes klädstil emellanåt, speciellt skorna :P Antar att jag inte tror på hennes seriösa karriär då.. :P

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anonymous
  04/10/2007 at 3:01 am

  tänker inte lägga ner tid på att skriva en hel text om vad jag tycker men självklart tar man henne seröst hon har varit med i många roller och lever sig in i dom, skådespeleri handlar om att leva sig in i personen, vad har den med henne att göra. Ni kan ju inte dömma henne för något hon spelar. Dessutom märkte jag nyss att jag hade skrrivit rätt mkt, btw att hon är snygg är bara ett +

 • Reply
  Sanna
  30/05/2007 at 11:41 am

  Har nog inte sett så mycket av hennes filmer…
  Hon är helt klart söt, men jag tycker hon saknar något speciellt/personligt i utseendet. Kanske bidrar detta till att hon enbart får “söt-roller”..?

 • Reply
  Bjooti
  28/05/2007 at 4:19 pm

  Får hon bättre roller skulle jag kunna “ta henne som seriös”, men med roller som Into the Blue, Honey och Fantastic 4 är det ju lite svårare. Tacka vet jag Dark Angel tiden :D

 • Reply
  Lolita
  28/05/2007 at 10:02 am

  Håller med er.. Hon har ju valt lite fel roller.. :P

 • Reply
  Josefines - En blogg om mode.
  27/05/2007 at 3:53 pm

  Har nog inte sett någon film med henne, eller jo. Kanske en.. eller är det hon som är med i Idle Hands? Minns inte. men älskar hennes klädstil!

 • Reply
  Nathalie
  27/05/2007 at 12:01 pm

  Jag har inte sett Jessica i någon seriös roll än så jag kan inte ta henne riktigt på allvar. Jag tycker faktiskt inte att hon verkar vara en vidare bra skådis!

 • Reply
  rebecca
  27/05/2007 at 11:21 am

  Jag tar definitivt Jessica Alba som en seriös skådespelerska. Då tittar jag mest på hennes insats i “dansfilmen” Honey. De säger på extramaterialet att hon är en perfektionist som vill att varje tagning ska vara så bra som möjligt och det låter ju himla lovande! Och tänk bara så mycket tid hon måste lagt ner på att öva in alla danssteg till filmen! Credd till henne!
  Fast egentligen får hon ju mest roller som innebär att hon måste visa upp sin kropp och liknande och det är ju inte så bra. Det blir ju tillslut så att folk bara bryr sig om utseendet. Jag tycker att hon borde få en roll som är väldigt seriös, t.ex. så hade hon kunnat spela småbarnamamma eller något sådant. Det hade varit spännande att se om hennes talang hade räckt till det! :)

 • Reply
  cubeXpert
  27/05/2007 at 10:26 am

  Både Jennifer Aniston, Halle Berry och Charlize Theron har trots(?!) sina fördelaktiga utseenden lyckats övertyga i seriösa roller (The Good Girl, Monsters Ball och Monster). Jag tror inte Jessica Alba skulle behöva leta särskilt länge för att få napp hos någon indieregissör som vill få med ett dragarnamn till sin lågbudgetfilm.

 • Reply
  Sandra
  27/05/2007 at 9:01 am

  Nej, jag tror inte på att hon kommer bli en “seriös” skådis.. hon är för snygg haha :P
  Hon verkar alltid ta samma roller.. hmm.

 • Reply
  browneyed
  27/05/2007 at 8:33 am

  En fortsättning på novellen är publicerad :)

 • Reply
  Ellinor
  27/05/2007 at 8:33 am

  Nja…asså när man bara tar roller som innebär minimala kläder och fokus kroppen så är det nog inte så lätt att bli tagen på allvar.. haha! Märkligt att hon inte fattar det själv…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.