0
4 In Gossip

Collection of Style

Cos

En av de bästa shoppingupplevelserna i London stod faktiskt H&M för. Eller Collection of Style rättare sagt. COS (som märket också kallas) är en ny satsning och tanken är att kombinera tidlös design med otrolig kvaltét. Och det bästa är att priserna är relativt låga, ca 200-300 kr dyrare än vanliga H&M-plagg. Märket känns superlyxigt, väldigt Marni, och det var otroligt inspirerande att strosa omkring i flagskeppsbutiken på Regent Street. Återvände hem med en hel del plagg därifrån och är supernöjd med alla. Ser ingen skillnad mellan kvalitén på Coskläderna och designerplagg faktiskt…

Det bästa med Cos är att de är de erbjuder så många bra baskläder, skulle lätt kunna bygga hela min garderob efter några få basplagg därifrån. Plaggen är välgjorda, diskreta och ser supersnygga ut om man kombinerar dem med lyxalternativ. Så om ni har vägarna förbi tycker jag definitivt att ni ska ta er en titt, man måste uppleva det själv för att förstå.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  åsa
  13/05/2007 at 5:15 pm

  Precis allt jag sett ur Cos-kollektionen är sånt jag skulle vilja ha. Känns definitivt som om jag skulle kunna finansiera en Londonresa med allt jag sparar på att köpa kläder jag kommer att kunna – och vilja – ha i åratal.
  Undrar om de gör kläderna för folk i min svårdressade pygme-size (32 nertill och 34 upptill)Vet Lolita hur det ser ut med Cos storlekar?

 • Reply
  Amanda
  12/05/2007 at 4:07 pm

  Dit måste jag när jag åker till London i juni!

 • Reply
  Annailondon
  12/05/2007 at 1:14 pm

  Dit ska jag bege mig!

 • Reply
  Sandra
  12/05/2007 at 12:52 pm

  Hoppas de kommer till Sverige snart!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.