0
2 In Mode-events

Pour – visning

Pour - visning

Pours visning var mörk, mycket svart, skinn och militär. Olika kvalitéer blandades och känslan var rockig och hård med microkorta kjolar och byxdressar helt i skinn. Huvan visade sig på några ställen även här (se Hopes visning) och kamouflagemönstret smög sig in på vissa ställen. Kanske var visningen lite för lik Hopes visning, hade man plockat ut ett enskilt plagg så skulle jag nog inte kunna placera det. Å andra sidan tror jag nog att Pours visning innehöll en hel del lättburna plagg som kommer att – på ett mer subtilt sätt – utmärka sig från mängden. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Fashionable Gossip
  15/02/2007 at 10:26 am

  ouu…later coolt :)

 • Reply
  Åsa
  15/02/2007 at 9:13 am

  Allting verkar svart till hösten, ör det ingen som gör färg?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.