0
9 In Inspiration

På Lolitas tapet

Lolitas tapet

Ny kategori, anslagstavlan är så last season, nu är det direkt på tapeten som gäller :P Just i det här fallet har vi tur att det är en snygg sådan från Sandberg :) På tapeten finns tre relevanta saker, alla tre är införskaffade på Konstfacks julmarknad igår. En affisch, ett julkort och ett par örhängen [perfekta gåvan, de är bedårande på]. Och så pepparkakan förstås, för det här är den tredje luckan i kalendern :)

3 december
(shoppingtips på Konstfacks julmarknad)

"Katt"-affisch – Jag är ingen affischperson, men illustrationerna var så himla fina och jag var tvungen att fota den och ha den i datorn [så jag köpte den, de blev så misstänksamma om man ville fota :P]. Den är fin att ha som bakgrundsbild eller första sida på almanackan. Det negativa är dock att det inte står  vem illustratörer är, inte heller på hemsidan eller på ståndet där jag köpte på den. Skaffa visitkort! Om någon känner igen och vet vad mannen bakom illustrationen heter så säg gärna till…
Julkort med statdsmotiv och guldkuvert – Samma problem även här, inget namn på kortet. Men stadsmotivet och färgkombinationen tilltalade mig. Man kan klistra på den på omslagspappret så att den blir endel av paketets dekoration eller så kan man ha den på anslagstavlan.. :)
Örhängen – örhängena var det mest konkreta köpet och jag äälskar dem! De har ett stelt hänge på kanske 3 cm och en liten genomskinlig swarovskikula som glittrar. De svajar roligt och stelt som julgranskulor men kan användas året om eftersom att de inte är särskilt juliga. Perfekt gåva till någon annan eller till dig själv, speciellt eftersom att det ringa priset ligger på 150 kr :) Skynda dig dit och inhandla om du är sugen, de har bara öppet till 17 :P

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Tedkow
  07/12/2006 at 5:59 pm

  Hej, visst var mandelmassebajskorvarna coola?

 • Reply
  Mark
  07/12/2006 at 10:26 am

  Sanberg har alltid snygg tapetkollektion.

 • Reply
  Lolita
  05/12/2006 at 9:32 pm

  Emma: Tack! :D

 • Reply
  emma
  04/12/2006 at 8:39 pm

  fina örhängena va!

 • Reply
  Lolita
  04/12/2006 at 10:45 am

  Emelie: naaw tack! det är inte så avancerat egentligen.. :)
  Jossan:naaw tack!!
  Isabella: Hehe, den är fin :)
  Cassie: Tack! :)

 • Reply
  Cassie
  03/12/2006 at 9:48 pm

  Du gör verkligen överdrivet snygga kollage! Keep it up!

 • Reply
  Isabella
  03/12/2006 at 6:02 pm

  Kattaffichen är ju ball! Jag tror mej sett nått liknande innan, men jag vet ej vart. Sorry :(. Kan göra nått liknande själv nån gång :)

 • Reply
  Jossan
  03/12/2006 at 4:12 pm

  Jag blir så glad varje gång jag skriver in “lolita.blogg.se” och ser uppdateringar! Äntligen är Lolita tillbaka!

 • Reply
  Emelie
  03/12/2006 at 2:23 pm

  Åh, jag gillar verkligen din julkalender! Har försökt mig på en jag också, men den blir inte lika bra. Hur lyckas du? :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.