0
9 In Inspiration

Jovovich-Hawk

Jovovich-Hawk

Veckans märke kommer varje vecka nu när modeveckorna och vårsvisningarna är igång och favoritkollektionerna får en plats i rampljuset med lite bilder eller ett kollage med kläder från märket :)

Spanade igenom vårvisningarna på Style och kom över Jovovich-Hawk. Även fast att många av kläderna är både svårburna och kanske inget som jag själv skulle ha på mig så blir jag otroligt inspirerad av deras kläder, smink och hår osv. Märket är romantiskt, feminint och elegant på ett retroaktigt sätt… Milla Jovovich menar själv att hon vill att plaggen ska ha lite vintagekänsla över sig och att hon inspireras av precis allt från kinesiskt porslin till dörrhandtag. Med tanke på att märket startades av Milla Jovovich och Carmen Hawk så tidigt som 2003 så tycker jag att de är riktigt duktiga och börjar etablera sig fort. Sedan att märket får mycket publicitet tack vare att Milla varit supermodell och skådespelerska är ju en annan sak…

När varuhuset Fred Segal lanserade märket i sina butiker så såldes det slut nästan omedelbart och nu finns det även att köpa på net-a-porter.com och i över hundra butiker runtomkring i världen. Plaggen har fort blivit synonyma med vintage-romantik och Milla och Carmen säger att plaggen är sådana som de själva skulle vilja bära, som reflekterar deras stil, passion, kunskap, kärlek för musik och ironi. Och jag själv skulle inte heller tacka nej till ett plagg, men tills dess kan man ju inspireras

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  amanda
  15/09/2006 at 6:59 pm

  cuuute!

 • Reply
  Joline
  15/09/2006 at 3:25 pm

  Får jag bara fråga med vilket program du gör dina kollage?

 • Reply
  Emma
  14/09/2006 at 7:37 pm

  Gillar märket jättemycket! Vet du vart man kan få tag på det i stockholm?

 • Reply
  emma
  14/09/2006 at 3:35 pm

  Gillar!! :D

 • Reply
  Paulina
  14/09/2006 at 11:14 am

  Stylish märke. Får kolla!

 • Reply
  Roger
  14/09/2006 at 9:23 am

  Hej Lolita, kan du kontakta mig på roger@feber.se?

 • Reply
  suratanten
  14/09/2006 at 7:53 am

  åååh..finns de på Net a Porter! Måste kolla!

 • Reply
  Amanda
  13/09/2006 at 5:19 pm

  Jeansen var riktigt snygga!

 • Reply
  Camilla
  13/09/2006 at 4:57 pm

  låter intressant och lovande så nu måste vi in och kika…
  kramar

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.