0
58 In Inspiration

Ebba von Sydow goes paper doll

Paper Doll

Läste igår nya VR och fick en konstig idé, eftersom att jag lekt och stylat Sex and the City tjejerna, så skulle jag väl kunna göra likadant med andra kändisar :D Så jag ritade av en bild på Ebba von Sydow från tidningen och gjorde ett litet kollage [hoppas att jag inte bröt mot någon lag haha :P]. Så nu har ni en egen klippdock-Ebba!

Jag tycker att Ebba är en väldigt bra förebild för unga tjejer. Istället för att inte ha ett intresse och ränna runt och göra dumheter så får många ungdomar nog lite perspektiv på vardagen. Förstår ärligt inte varför folk orkar dissa henne ständigt. Anledningen till att Ebba är över hela VR är förmodligen för att Ebba säljer. Och eftersom att tidningen har förbättras så enormt [minns ni tiden då de lottade ut läppförstoringar?] så spelar det ingen större roll tycker jag. Hon är en ung tjej som jobbar hårt och har lagt ner mycket jobb på Fredag och VR och det är klart att det lönar sig. Och istället för att hata henne kan man se henne som en inspiration att om man kämpar lite så klarar man det mesta, bara man vill :)

Nästa kändis som får ett kollage, något förslag? :)

Klänning: Marc by Marc Jacobs – söt liten smutsrosa klänning som antingen kan vara somrig eller höstig med den svarta avskurna skinnjackan.

Väska: Miu Miu Coffer bag – Ebba får bära runt på den senast väskan. Och på tal om väskor, visste ni att Sienna Miller får ca 20 väskor gratis varje månad för ett värde av ca 10 000 till 30 000 kr st? Hon har blivit fotad mer än 600 000 gånger med sin Balenciaga biker bag så att få sin väska fotad med henne innebär enorm marknadsföring.. :P Det kanske är lätt att vara så välklädd när man får allt gratis!

Skor: Yves Saint Lauent – bedårande platåskor som känns väldigt rätt i höst.

Jeans: Serfontaine – såklart att Ebba får ett par jeans, i hennes bok finns det ju ett helt kapitel avsett för dem. :)

Linne: Chloé – ribbat vitt linne, oftast från C&C California är ett annat Ebba-signum. Fast de flesta gillar ju detta mångsidiga plagg som lätt piffas upp med accessoarer eller klädensembler.

Jacka: Chloé – en minivariant av Ebbas skinnjacka. Den här söta asvkurna modellen är mer än rätt i höst, passar dock själv inte i skinnjackor eftersom att min stil är lite för feminin. Men med lite fantasi så kan även skinnjackan bli mer feminin, t ex om man matchar den med en klänning, de korta och avskurna varianterna är lätta att matcha. Även till jeans får det ett coolt rockigt intryck. Ska man investera i ett ytterplagg i höst så är det antingen i skinnjackan eller i kappan :)

You Might Also Like

58 Comments

 • Reply
  Camilla
  21/08/2006 at 7:53 pm

  kul idee :)

 • Reply
  Sigrid
  21/08/2006 at 10:48 am

  åh jag vill också ha en! ;)

 • Reply
  jennifer
  20/08/2006 at 10:59 am

  underbart! gör lindsay lohan nästa gång ;) hon e ju så snygg :)

 • Reply
  nina
  18/08/2006 at 8:37 pm

  Jag bara Hatar ebba von sydow!

 • Reply
  Anonymous
  18/08/2006 at 1:32 pm

  supersnyggt!! älskar din handväska! go girl!

  kram luc

 • Reply
  ida
  16/08/2006 at 12:22 pm

  snyggt, kul att ebba länkade hit i sin blogg också:)

 • Reply
  sara
  16/08/2006 at 9:34 am

  Shit va bra du e !!

 • Reply
  sofia
  16/08/2006 at 8:21 am

  Ojojoj vad skicklig du är! Jättesnyggt!

 • 1 2

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.