0
11 In Archive

Körsbärsträd

Spring!

Åh vad glad man blir av våren! Solen skiner, himlen är lika blå som i en dikt och körsbärsträden i Kungsträdgården är i full blom! Om du inte redan varit där och avnjutit det hela så är mitt tips: pallra dig dig snarast, träden blommar bara några få dagar och under den tiden sitter man i en fristad mitt i city med jordgubbsglassrosa blommor som svajar lätt och en fontän som porlar ledigt…

Idag var jag med mamma och brorsonen i Kungsträdgården [som ni kanske förstår :)] och åt lite sushi till lunch/middag och jag var i full gång med att fota alla träden [underbart är kort]. Efteråt var vi tvungna att lämna tillbaka bebisen :P och vi gick på en kort fika på Café Alberts. Man måste ju liksom passa på och njuta av vädret medans det varar… Dessutom var det tillräckligt varmt att bara ha en klänning och jag klagar då verkligen inte!

Och så har jag gjort ett bra inköp också, ballerinorna ovan från prettyballerinas.com. Ville ha några klassiska med stor rosett som funkar både till sommarklänningen, barbent, men också till kappan eller kvällsoutfiten. Tänkte att beige och min favoritfärg svart funkade till båda tillfällena. Aja nu måste jag nog få mig lite sömn så, gonatt :)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  hannahsthlm
  20/05/2006 at 8:46 am

  åhh..viket fint bildcollage!=)Jag har varit i Kungsan flera gånger och suttit och fikat och njutit av Körsbärsträden..såå fint=)!

 • Reply
  lolita
  19/05/2006 at 4:33 pm

  haha okej, jag ska sluta blogga.. har bättre och viktigare saker för mig och folk som du bekräftar bara att det finns så mycket roligare saker att göra än att sitta framför datorn :)

 • Reply
  sara
  19/05/2006 at 12:15 pm

  Jag börjar bli trött på att du inte kan hålla din blogg uppdaterad, den blir mindre o mindre intressant.. för det finns ju inget att läsa

 • Reply
  Maria
  18/05/2006 at 7:57 am

  Fin bild :) och jag fullkomligt älskar pretty ballerina skorna !

 • Reply
  Cicci
  13/05/2006 at 2:16 pm

  Åh, körsbärsträden är underbart vackra när de blommar!

 • Reply
  Cassie
  10/05/2006 at 4:30 pm

  Jättefint, älskar våren ! Eller sommaren kanske man ska säga ..

 • Reply
  Mimo
  09/05/2006 at 7:04 pm

  Åh lyckost :)

 • Reply
  Ulrika
  09/05/2006 at 3:51 pm

  Så fint. Man blir ju alldeles lycklig!

 • Reply
  Bohemica
  09/05/2006 at 12:22 pm

  Åh äntligen vår!

 • Reply
  Hanna
  09/05/2006 at 8:33 am

  så söta är de! ja, vill ha polka dot i audrey modellen! ;)

 • Reply
  Ellen
  09/05/2006 at 6:43 am

  söta ballerinor, verkligen!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.