0
0 In Archive

Det är inte ens vår…

..ändå skriver jag om hösten? :)

Mest lyckade höstvisningen hittills är nog enligt mig Salvatore Ferragamos.
Söta och kvinnliga klänningar och dräkter i naturfärger med stora chokladbruna skinnväskor till känns helrätt.
 Salvatore Ferragamo
Salvatore Ferragamo

Och många visningar nästan skriker 60-tal med korta, helraka klänningar, stora runda solglasögon och stiffa accesoarer. Pollini lyckas bra här nedan med en benvit kreation med tillhörande strumpbyxor.
Pollini

D&G körde också på en benvit kollektion med mycket skidkläder [inte användbara då men det väntar man sig inte riktigt heller] som tjocka platå-moonboots, benvärmare och korta ullkjolar. Inte riktigt det jag skulle kasta mig ut i skidbacken i, men helt klart snyggt.
D&G

Och även Pucci gjorde en fin visning där lite färg har lyckats smuggla sig in. Klänningen under är en favorit tillsammans med skärpet och den gula färgen är underbar, dock lite för somrig för att passa in på en höstvisning.
Bottega Veneta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.