0
0 In Archive

Frisören fredag

Okej, jag erkänner. Jag är en hårfegis. Tröstar mig med att Madame Dariaux som skrivit Elegans också tycker att man ska hålla sig till en klassisk frisyr hela livet eftersom att det ger ett intryck av att man inte åldras – inte förändras.
Men seriöst, jag vågar ju inte ändra alls… Ska erkänna en annan sak nu när jag ändå håller på. Jag grät sist jag klippte mig på Toni&Guy för att det blev för fult. Haha, för löjligt. Därför har jag som ett "måste göra någon gång i livet" -mål att klippa page á la Catherine Zeta-Jones i Chicago:

Page

Men för nu så tar vi det lite lugnt åt gången hehe.. Så på fredag ska jag klippa mig [Klippoteket på Riddargatan] och det kommer nog att bli mer likt något sånt här:

Klippa sig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.