0
0 In Archive

Och skolan är igång…

Tre dagar in på sista terminen av nian och almanackan är redan helt fullbokad… Nåja, den är åtminstone gorgeous med framsida bestående av mönster från mor, alla läxor och prov skrivna i färger och bilder inklippta här och var. När man inte hinner Scrapbooka hinner man i alla fall pyssla med sin planering…

På modefronten verkar det stå ganska stilla som det brukar göra i januari. Tidningarna är tunna och alla har jobb upp till hakan.Och jag lever i väntan på Semla-ätande, skidresa och VÅR, följt av en sommar som definitivt kommer bli lyckad [det ligger ju i motivationen!].

Har shoppat lite basplagg, Chanelpuder [heey, kanske inte så stor användning men bara att plocka fram den och se sig i spegeln är en lyckostund] och annat som man kan leva utan men som måste finnas med.

Vi har förresten en uppgift till nästa vecka i svenska att skriva en krönika som läraren sedan skickar in till Expressens krönikörtävling… Lite press att hon sa inför klassen att nu ska vi vinna det här, KATARINA, och såg på mig med höga förväntningar. Hmm stress. Aja det ordnar sig och jag kanske publicerar krönikan här när den är klar.

[Letar redan vårtecken så att jag någonsin ska få kliva ur mina tunga stövlar som känns som att de bär på hela vinterns bördor, och in i Empireskurna, blommiga klänningar och ballerinas:]

DSquared
Anna Sui

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.