0
0 In Archive

The Devil Wears Prada och Elegans

Elegance
Kul att den här boken blivit så känd på senare tid i modebloggar och tidningar… Hittade den längst in i hotellets bokhylla i våras när vi var i Västindien och bestämde mig för att läsa den på stranden. Jättesöt bok med roliga tidlösa tips för att klä sig elegant av Madame Genevieve Antoine Dariaux. Tyvärr lämnade jag kvar boken på hotellet vilket jag ångrar nu när jag skulle vilja slå upp den ibland och fråga om råd. En riktigt fashionista bibel! Funderar på att köpa den :)

Jag skulle vilja läsa den här också /även fast att jag egentligen inte har tid så lyckas jag alltid ha tid för intressen :P/ The Devil Wears Prada av Lauren Weisberger. Lauren jobbade som assisten åt Anna Wintour, en av de mest inflytelserika människorna inom hela modebranschen. Som assistent åt chefredaktören för Vouge, Wintour, Beskriver Lauren Weisberger hur det var att arbeta för chefen som var allt annat än trevlig. En helt ocensurerad bok som handlar precis om hur Anna Wintour egentligen är. Och Annas kommentarer på det hela? "No comments."
The Devil Wears Prada

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.