0
In Archive

underbara höstkänslor

fall

Åh vilka höstkänslor jag har! Det känns underbart att hösten är på ingång. Jag längtar efter de vackra mustiga färgerna på löven. Högar av blad som krasslar mot marken. Att gå vid djurgårdsbrons allé nära vattnet som avspeglar den mörkblåa himlen. Att få känna den där speciella höstdoften. Händerna knutna runt en latte med kanelsmak så att den varma ångan når förbi skinnhandskarna ända in till fingertopparna. Att få känna hur vinden blåser lite lätt och ruffsar till håret och hur kinderna blir röda av kylan. Men ändå en slags behaglig kyla, kappan, de höga stövlarna och scarfen värmer en så att man bara känner av svalheten av luften. Och luften, som är så rent att det kittlas i lungorna när man andas in. Jaa, hösten har faktiskt också bra sidor :)

Sen när Halloween kommer ska jag förresten baka den där Pumpapajen som jag och några kompisar bakade förra året på hemkunskapen åt mamma och pappa. Den var rysligt god.

mums

You Might Also Like