0
In Archive

Antik på biblioteksgatan

Kom just hem från skolan, var med när en killkompis klippte sig på jesper ekberg på riddargatan och sedan gick vi ut lite tre st. Vi var inne i en affär vid biblioteksgatan i en av tvärgatorna, Antik heter den och de säljer mest massa gamla billiga vintage smycken och typ parfymflaskor och sånt. Och USCH vad dom är otrevliga där. Så himla elak personal, de kollar på en som att man ska sno, fnyser att man inte får röra något utan tillåtelse osv. Gå inte dit… Otrevligaste personalen i stockholm.

Och nu var jag hos en kompis som hade blivit "nollad" på Södra Latin. De kastade ägg, senap, ketchup, mjölk, smör, mjöl osv på alla ettorna och de var tvugna att stå på medborgarplatsen och sjunga "I´m a barbie girl" nerdränkta i gegga hahah XD Eller det är ju kul när det händer andra men nästa år är det min tur :P

Och det är SÅ skönt med helg! Äntligen kan man varva ner lite, den här veckan har typ hållt på i två år ;)
Medan vi väntade hos frisören läste jag Vanity Fair´s nummer där Jennifer Aniston talar ut om skilsmässan med Brad för första gången… Ganska tråkig artikel. Men Jen är ju ganska tråkig så vad kan jag vänta mig? Så tyvärr… Team jolie hejjar jag på ;)

choose your side....

Nej nu ska jag ta lite bilder till bloggen på stövlarna och sånt jag tjatat om, jag har kabeln :D

You Might Also Like