0
2 In Archive

köpt skärp+kappa

Köpte idag ett jättefint skärp, blev såå glad när jag såg precis ett som det jag tänkt mig och letade efter på H&M för 149:- Hur kan man inte älska fynd på H&M? Skärpet är ganska stort med stor buckla i lite uttvättat silver och sluten är lite tjockare än mitten. Ska nog ha det till jeans imorgon.

belt

Och sen ska jag lägga in en bild med stolthet på årets vinterkappa som jag köpte från Tara Jarmon för ca en vecka sen. Min ögonsten ;) Den är i tweed, med knappar av brunt, flätat läder och markerar midjan samtidigt som den är lite i volym nertill. Helt perfekt! Och på insidan är det hur söta illustrationer som helst på resväskor från runtom i världen /inte för att någon kommer se dem men för mig blir det dubbel njutning!/… Voila!

kappajarmon

insida

 

You Might Also Like

  • lolita
    24/08/2005 at 3:51 pm

    oh tackar :D

  • Anonymous
    24/08/2005 at 12:13 pm

    Den var jättefin, du kommer helt klart vara classy i den ;-)