0
In Archive

shoppingsugen men pank

Kom nyss hem från skolan, läste lite bloggar och ska snart äta något.
Är så himla shoppingsugen att det kliar i fingrarna och vattnas i munnen men jag är absolut helt pank. Det känns som att jag vill ha så mycket på en gång… Usch, därför hatar jag hösten. Jag vill alltid ha ALLT plötsligt på hösten och sen till jul när man ska önska sig så är allt glömt och det finns inget jag vill då. Fy.

En sak jag skulle vilja ha lite nytt och fräscht av är accesoarer, alltså smycken, bijoux. Lite mer armband, halsband osv. Inte så många örhängen, det har jag redan gått om, men gärna lite halsband. Har fastnat för märket Snö. Jättesöta saker, lite för dyra jag tycker inte att de är värda de där priserna. Men jag gillar ju billiga smycken också, så länge jag inte ser någon annan med dem så spelar det ingen roll. Så fort jag har lite pengar ska jag börja kolla på second-hand! Men det känns liksom så meningslöst att åka till söder med noll spänn i plånboken.

snögråsnöblåsnö1

Alltså jag vet inte om jag ska gå på yoga och pilates. Det är liksom lite dyrt med 300:- i veckan varje månad, det blir liksom 1200 och jag kan komma på en miljon andra saker att slösa dom pengarna på. Jag ska nog börja träna gratis och sparsamt, typ powerwalka hela strandvägen fram och sen tillbaka hem två gånger i veckan. Och använda cykeln mer. Fast det är så läskigt att cykla i stan, så mycket trafik :P
Aja vi får se, jag kan iaf testa dynamisk yoga på fredag.

Och tills imorgon i skolan ska vi ha med oss dikter som vi skrivit för någon dikttävling. I´m gonna win this shit haha :P /not/
Aja jag publicerar dikten jag skrivit här ikväll.

Nu ska jag ringa mamma iaf och sen ska jag äta, bye

You Might Also Like